Ettårskalas

Flowers

Idag fyller bloggen ett år och jag vill passa på att tacka alla er som läser min blogg och för alla uppmuntrande ord som jag fått under tiden. Dom första månaderna var tuffa. Att lära mig hur bloggandet fungerar och framför allt funderingarna på om det fanns ett intresse för det jag skrev och om någon verkligen läste bloggen. Sen kom dom första kommentarerna och efter nästan fem månader så var det som en ketchupeffekt där läsarantalet kraftigt började stiga. Ett år senare så ser jag hur besökarantalet hela tiden fortsätter att öka och intresset för krisberedskap, ökat självförsörjande och vardagstrygghet är aktuellare än någonsin. Så tack än en gång. Utan er underbara läsare så hade jag gett upp för länge sen. Hipp Hipp Hurra för er.

Annonser

8 reaktioner på ”Ettårskalas

 1. Grattis till en konkret och mycket informativ blogg som ger många goda råd, och som man inte skulle komma på själv. Fortsätt gärna så.

  Gilla

 2. Alla dessa rop att vargen kommer börjar bli lite tröttsamt. Kan inte ni som bloggar om krisberedskap och överlevnad ta och coola ner er lite? Eller försöker ni skrämma folk av ett syfte? Man börjar misstänka att det finns en agenda bakom. Ett sätt att tjäna lite extra pengar eller nått.

  Vi befinner oss redan i en lång och utdragen kris och det är ingen hemlighet och ända sättet att klara sig på sikt är en ny livsstil. En resurssnål och mer självförsörjande stil. Matlager hit och dit är bara löjligt. Alla lager tar slut till slut.

  Gilla

  • Hej Berra! Om du läst min blogg så ser du att jag skriver en hel del om hur du kan bli mer självförsörjande genom t.ex odling. Att skrämma någon är absolut inte meningen utan syftet är att göra folk mer medvetna om hur sårbart samhället är. Du skriver själv att vi redan befinner oss i en lång utdragen kris. Att ett lager med mat och annat är löjligt är din åsikt och jag håller inte själv med om det. Ett plötsligt strömavbrott på en vecka eller längre, är svårt att klara av matmässigt för väldigt många under vinterhalvåret om man inte har lite undanstoppat i skafferiet.

   Gilla

 3. Det kan vara skönt att kunna leva en månad utan att behöva ha kontakt med ”civilisationen” också..
  Det kan skänka ett annat perspektiv på tillvaron.
  Keep up the good work 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s